Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Valdi

|
Wysłany: Sob Maj 14, 2016 8:40 pm Temat postu: |
|
|
Jakie Wy macie sceptyczne miny
A tak w ogóle fora dyskusyjne lecą na pysk, jakby to powiedział Dyzma. Na rzecz durnowatych wpisów na fejsbukach. Bywałem na forach muzycznych dwóch moich ukochanych kapel, Closterkeller i Artrosis. Obydwa padły.
A takie fajne dyskusje na rózne tematy tam bywały.
Psiakrew!
A teraz forum kino Polska dogorywa...
 _________________ U mnie żartów nie ma ! zrozumiano? |
|
Powrót do góry |
|
 |
chojrak

|
Wysłany: Sob Maj 14, 2016 9:02 pm Temat postu: |
|
|
Valdi napisał: | Jakie Wy macie sceptyczne miny |
Kino, to poważna sprawa...
Valdi napisał: |
Psiakrew!
A teraz forum kino Polska dogorywa...
| A sypnąłeś grosiwem by ten stan zmienić? _________________ http://www.alivia.org.pl/skarbonka/olga-sipowicz/
Ostatnio zmieniony przez chojrak dnia Nie Maj 15, 2016 10:21 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Valdi

|
Wysłany: Sob Maj 14, 2016 9:24 pm Temat postu: |
|
|
No... Jeszcze nie. Ale uwierz mi, to nie ze skąpstwa. Nie! Ja po prostu nie wierzę, że 1600 zeta się uzbiera. Nawet w sześć stów nie wierzę. _________________ U mnie żartów nie ma ! zrozumiano? |
|
Powrót do góry |
|
 |
karel

|
|
Powrót do góry |
|
 |
chojrak

|
Wysłany: Nie Maj 15, 2016 10:43 am Temat postu: |
|
|
Valdi napisał: | No... Jeszcze nie. Ale uwierz mi, to nie ze skąpstwa. Nie! Ja po prostu nie wierzę, że 1600 zeta się uzbiera. Nawet w sześć stów nie wierzę. | Ale jak największe tuzy nie dadzą przykładu, nie zbierzemy nawet 100 zł...
Valdi napisał: | Sypnięcie nie zmieni faktu, że TO forum przestanie istnieć | Fakt. Ale próba odrodzenia nie musi być skazana na porażkę, o ile będzie chęć starego forum. Widać nie ma.
No cóż, toniemy. Orkiestra gra, nie ma woli ratunku... Znaczy całe to zamieszanie : ponad 10 lat, i 70 000 wpisów (często z bezcennymi informacjami) było warte dla nas nie więcej niż ok.3 paczki papierosów - 55 zł. _________________ http://www.alivia.org.pl/skarbonka/olga-sipowicz/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
rafal dajbor
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sebastian999
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2016 2:02 pm Temat postu: |
|
|
chojrak napisał: |
Patrząc jak idzie zbiórka zaczynam rozumieć KP... Tyle lat działania, tyle wpisów, tylu forumowiczów zarejestrowanych, a jak trzeba wybulić 10 zł, to nagle okazuje się, że jest takowych... czterech.
Potęga!
 |
Pięciu... .
Dołożyłem małą cegiełkę, i spokojnie czekam co dalej...
Nazwa ewentualnego nowego forum faktycznie nie do końca chyba oddaje to co czują forumowicze...może trochę lepiej byłoby :
PRZYJACIELE z FORUM KINO POLSKA
Chociaż z tą przyjaźnią na forum też bywa różnie, ale przecież możemy/chcemy dążyć do ideału _________________ ...nie profesor , tylko Satyr.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
chojrak

|
Wysłany: Nie Maj 15, 2016 11:06 pm Temat postu: |
|
|
Sebastian999 napisał: |
Pięciu... .
Dołożyłem małą cegiełkę, i spokojnie czekam co dalej...
| Brawo!
Ale jest już ... siedmiu!
Niewiarygodne. _________________ http://www.alivia.org.pl/skarbonka/olga-sipowicz/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Holt_

|
Wysłany: Sob Maj 21, 2016 7:22 pm Temat postu: |
|
|
Holt_ właśnie wsparł pomysł. Bo dyskusje o polskim filmie to ważna rzecz. _________________ Film to życie, z którego wymazano plamy nudy. - A. Hitchcock |
|
Powrót do góry |
|
 |
|