|
Telewizja Kino Polska
Z dniem 06.06.2016r. zakończyło funkcjonowanie Oficjalne Forum Kino Polska, w związku z tym, z uwagi na chęć zintensyfikowania komunikacji Redakcji kanału Kino Polska ze swoimi widzami - zapraszamy uczestników Forum na fanpage Kino Polska na facebooku oraz na nowo powstałe Forum ‘Przyjaciół Kino Polska’: www.polskiekino.com.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
(Ankieta) Jak postąpisz po likwidacji forum Kino Polska? |
1. Nie zrobię nic. |
|
32% |
[ 9 ] |
2. Będę dyskutował na innych forach związanych z filmem. |
|
7% |
[ 2 ] |
3. Spróbuję odszukać użytkowników forum Kino Polska, np. poprzez serwis Filmozercy. com / zarejestruję się na dyskusyjnym portalu Moviemakera? Powyższe oczywiście nie wyklucza realizacji punktu drugiego. |
|
60% |
[ 17 ] |
|
Wszystkich Głosów : 28 |
|
Autor |
Wiadomość |
Brunner

|
Wysłany: Nie Maj 15, 2016 12:19 pm Temat postu: |
|
|
Udostępniłem link na swojej stronie filmy polskie lat 1945-1989 która ma ponad 2,5tys like'ów. zobaczymy na ile autentycznych  _________________ Nie, no nie mogę patrzeć na bitego człowieka. Jeżeli bije ktoś inny... Ty szmato, ty szczurze, uciekasz z płonącego okrętu do wroga ... Ja przecież nie zabiłem Klossa... |
|
Powrót do góry |
|
 |
chojrak

|
Wysłany: Nie Maj 15, 2016 11:02 pm Temat postu: |
|
|
Brunner napisał: | Udostępniłem link na swojej stronie filmy polskie lat 1945-1989 która ma ponad 2,5tys like'ów. zobaczymy na ile autentycznych  | Brawo!
Ale myślisz, że ktoś z zewnątrz wzruszy się naszym losem? Hmmm...
Zaraz, zaraz na jakiej Twojej stronie?!? Czemu nic nie wiem o niej? _________________ http://www.alivia.org.pl/skarbonka/olga-sipowicz/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
karel

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Student

|
Wysłany: Pon Maj 16, 2016 8:53 am Temat postu: |
|
|
Nie przypuszczałem że forum na KP padnie. Naprawdę miło mi się z Wami rozmawiało, wiele się dowiedziałem o Polskim Kinie ......a tu taki klops. Czasami dyskusje były ostre ( Chojrak Kolego co złego to nie ja) , chciałbym żebyśmy na innym forum byli również w tym samym gronie. Kurczę, sentymentalny się robię na starość _________________ https://rekonstrukcjablog.wordpress.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Laguna

|
Wysłany: Pon Maj 16, 2016 12:04 pm Temat postu: |
|
|
Drodzy Koledzy, nie martwmy się na wyrost. Niechęć przenosin na inne forum wynika tylko i wyłącznie z naszej próżności i chęci zagarnięcia tego małego wycinka internetu dla siebie. Jak wiemy, taki stan rzeczy jest całkowicie niewykonalny. Byliśmy tu gośćmi, a że dom ten był w zasadzie bez gospodarza, to w najlepsze związaliśmy się z tym miejscem, traktując je jako własne. Może faktycznie czas na coś własnego? Z przyjemnością wspominam konkurs prowadzony przez Capitola. Wątek stał się prawdziwą kopalnią wiedzy. Nie wniosłem zbyt wiele w życie tego forum, ale mam nadzieję, że ten koniec jest dopiero początkiem czegoś ciekawszego  _________________ Od cudów to był taki facet, co chodził boso po jeziorze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Daras

|
Wysłany: Pon Maj 16, 2016 12:35 pm Temat postu: |
|
|
Dodam tylko, że chęć do teleportacji wyraziło więcej osób niż wynika to z ankiety. Chodzi o to, że korzystamy z prawa do zmiany decyzji nawet po kliknięciu opcji: Nie zrobię nic. _________________ Fan kina domowego Full HD
Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne.
Polecam:
http://rekonstrukcjablog.wordpress.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Franczak1963

|
Wysłany: Sro Maj 18, 2016 5:25 pm Temat postu: |
|
|
// Chyba najlepiej całą tą sytuację podsumuje piosenka Przemysława
Gintrowskiego.
https://www.youtube.com/watch?v=aawsJLTzzVI
Zastała nas ta sytuacja właśnie jak Kobuszewskiego przy wyjściu. Wzorem reżysera Barewicza, wymontujmy z tego forum co się da, a resztę to... zostawmy sępom na pożarcie. _________________ "Prawdziwych Polaków nie można kupić" Żołnierzom wyklętym |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|