|
Telewizja Kino Polska
Z dniem 06.06.2016r. zakończyło funkcjonowanie Oficjalne Forum Kino Polska, w związku z tym, z uwagi na chęć zintensyfikowania komunikacji Redakcji kanału Kino Polska ze swoimi widzami - zapraszamy uczestników Forum na fanpage Kino Polska na facebooku oraz na nowo powstałe Forum ‘Przyjaciół Kino Polska’: www.polskiekino.com.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Stan Kievitz
|
Wysłany: Pon Lip 16, 2007 9:12 pm Temat postu: Klop - dokument przedstawiający stan dworcowych toalet... |
|
|
Dzień dobry! Nazywam się Stan Kievitz i pochodzę z Kanady! ... tzn. nie jestem uchodĽcą kandadyjskim, moi rodzice są polakami, tylko po prostu w Polsce było kiedyś Ľle (no bo octem się tylko najeść nie można, nie?) i moi rodzicie wyemigrowali do Kanady i tam z nudów powstałem JA:) PóĽniej w Polsce się zrobiło dobrze i wróciliśmy... Ale ja nie o tym...Tzn. pewnie kiedyś o tym opowiem, ale narazie niech to pozostanie tajemnicą
Piszę do was moi drodzy przyjaciele z Kin o Fteki żeby przedstawić mój najnowszy film dokumentalny na temat stanu polskich toalet na dworcach PKP (Polska Komunikacja Polska)... Nawet nie wiecie jakie są straszne... Na szczęście ja wraz z moim prostodusznym, ale oddanym przyjacielem Kubą to zauważyliśmy i postanowiliśmy nie siedzieć z założonymi rękoma! Co z tego wynikło zobaczycie w moim filmie pt. "Klop", który jest udokumentowaniem walki o stan dworcowego wuceta! Film początkowo miał być pokazany na festiwalu w Cannes, niestety realizatorzy konkursu z tego pomysłu póĽniej zrezygnowali I tak film trafił do internetu... można go obejrzeć pod adresem http:///www.klop.film.pl - to jest mój link! Bardzo atrakcyjny wymownie
Zapraszam serdecznie!
W załączeniu przysyłam zdjęcie moje i ambasadora Niemiec...
 _________________ Z uszanowaniem Kin o Fteko!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Moderator

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 12:48 pm Temat postu: |
|
|
witaj,
Jestem redaktorem programu KinOFFteka. Napisz do mnie w tej sprawie maila na pgalinski@kinopolska.pl.
Wspólnie na pewno znajdziemy sposób by przekonać jury w Cannes do twojego filmu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Stan Kievitz
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 6:25 pm Temat postu: |
|
|
Dodatkowo przysyłam wam przyjaciele z Kin o Fteki plakat do mojego dokumentu, udało mi się go zerwać, za nim ci przeklęci Francuzi zerwali Dlatego trochę pomięty... So, so...
 _________________ Z uszanowaniem Kin o Fteko!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|