Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Uniłowska
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 11:55 am Temat postu: temat tzw. wolny |
|
|
Witam
śledzę Forum od paru miesięcy, było doskonałe, ale ostatnio chyba zaspało. Po pierwsze był post o książce T.Lubelskiego o polskiej historii kina , nikt nie zareagował. Właśnie ją kupiłam i dla mnie ważna była by Wasza opinia. Po drugie ponad 100 lat historii kina i już się tematy wyczerpały??? ... no nie wierzę . Uwielbiam czytać posty Panów - Franczaka , Jaśka , Wacusia ( ależ masz wiedzę ! ) , Rogasia ( dziękuję za YT z Iną Benitą ) ,Adiego i oczywiście mega przystojno- adasiowego Karela ...i innych. Nie spać proszę, przecież miedzy innymi Wami Forum żyje. Po trzecie - aż się boję zapytać - czy juz nie ma Iluzjonu??? Nie będzie starego kina ??? Czy w ogóle czyta to jakiś moderator ? To był mój pierwszy głos , mam nadzieję nie ostatni , pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Franczak1963

|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 12:16 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję za uznanie. Bardzo mi miło Tematów na pewno nie brak. Moderator to nie czyta już żaden. Zresztą chyba nigdy go nie było, bo forum winno być uporządkowane, a i sam moderator powinien starać się ukierunkowywać dyskusję. Jest admin, ale chyba inny już, bo poprzedni coś co jakiś czas odpowiadał, a teraz cisza jak makiem zasiał. Mimo zaśmiecenia forum, będziemy się przebijać i nie poddamy, bo pewnie i to forum ktoś by chciał usunąć zniechęcając nas do dyskusji. Ale MY jesteśmy, byliśmy i będziemy Zachęcam do pisania nową forumowiczkę  _________________ "Prawdziwych Polaków nie można kupić" Żołnierzom wyklętym |
|
Powrót do góry |
|
 |
Uniłowska
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 12:32 pm Temat postu: |
|
|
No to się cieszę , czekam na ad vocem książki , a poza tym dziękuję za powitanie ... napisałam do Admina , może odpowie , heh . Wcześniej nie wstawiłam Pana Brunera za co przepraszam , jego tez czytam , prócz tych milionowych ankiet hihihi . |
|
Powrót do góry |
|
 |
karel

|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 12:57 pm Temat postu: Re: temat tzw. wolny |
|
|
Uniłowska napisał: | Witam
i oczywiście mega przystojno- adasiowego Karela |
W rzeczywistości jestem jeszcze przystojniejszy
Również witam na forum. Im nas więcej, tym lepiej. Książkę pana Lubelskiego kupiłem i aktualnie ją czytam. Słyszałem o niej wiele dobrego i jak na razie nie czuję się zawiedziony. Na szerszą recenzję pozwolę sobie po przecytaniu całości  _________________ My żyjemy!
http://rekonstrukcjablog.wordpress.com/
http://forum.polskiekino.com.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
jaśko

|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 8:43 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | Nie będzie starego kina ??? |
NIE BęDZIE ILUZJONU, NIE BęDZIE NICZEGO!!!!
 _________________ Ja uważam agitację i propagandę za jedno z naczelnych zadań naszych czasów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karel

|
|
Powrót do góry |
|
 |
jaśko

|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 9:10 pm Temat postu: |
|
|
karel napisał: |
Kononowicz rządzi  |
A może faktycznie to ON przejął Kino Polska i dąży do jej unicestwienia?
To wszystko pewnie dla dobra młodzieży i ludzi! W końcu KP daje głównie filmy z okresu PRL...  _________________ Ja uważam agitację i propagandę za jedno z naczelnych zadań naszych czasów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Brunner

|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 10:19 pm Temat postu: |
|
|
Uniłowska napisał: | Wcześniej nie wstawiłam Pana Brunera za co przepraszam , jego tez czytam , prócz tych milionowych ankiet hihihi . |
Hm... również dziękuję za docenienie chociaż nie do końca, szkoda, że nie bierze Pani udziału w ankietach po to je robię by je uzupełniać i większości jak sądzę się to podoba:) a wkładam w to dużo pracy _________________ Nie, no nie mogę patrzeć na bitego człowieka. Jeżeli bije ktoś inny... Ty szmato, ty szczurze, uciekasz z płonącego okrętu do wroga ... Ja przecież nie zabiłem Klossa... |
|
Powrót do góry |
|
 |
jaśko

|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 9:14 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | Uwielbiam czytać posty Panów - Franczaka , Jaśka , |
Wreszcie jakieś miłe słowo
Ale faktycznie: Iluzjon jakoś tak delikatnie rozpłynął się w powietrzu... Od jakiegoś czasu mam mniej czasu i nie oglądam KP tak często jak kiedyś ale faktycznie! KIEDY ILUZJON ZNIKNˇł Z PROGRAMU?  _________________ Ja uważam agitację i propagandę za jedno z naczelnych zadań naszych czasów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Uniłowska
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 12:11 pm Temat postu: |
|
|
Bruner to był niewinny żart, bez urazy Na ankietach się jeszcze nie znam , muszę to nadrobić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|