Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Eljot_CHICAGO Gość
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2005 8:58 am Temat postu: Ten kanał jest do... |
|
|
Jak zamawialem TEN kanal na dish network myslalem ze przynajmniej moje nudne wieczory przed telewizorem stana sie ciekawsze ale po niespełna jednym dniu stwierdzilem ze ten kanał jest jeszcze bardziej dobijajacy niz pozostale niedosc ze z polskim radiem w chicago nie jest za wesolo tzn chodzi mi o jego nadawanie, doslownie jak z przed II wojny to teraz to samo w telewizji, nie wiem ale moim zdaniem powinnismy ruszyc troszke do przodu z postepem a nie cale zycie ogladac "czterech pancernych..."  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosc Gość
|
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 12:41 am Temat postu: Re: Ten kanał jest do tylka :!: |
|
|
Czlowieku!
Nudzisz sie przy "Kinie Polska"? No to zamow sobie Polsata albo inna szmire, wez pol litra i zagryche - moze bedzie Ci weselej. Moze wtedy bedziesz mial wiecej cierpliwosci, a opinie wyrazisz po dluzszym niz niespelna jednodniowym ogladaniu.
(Poza tym: czy normalny czlowiek moze sie nudzic??)
Czy "Eljoty z Chicago" naprawde nie widza, za "Kino Polska" jest unikalnym kanalem pokazujacym caly przekroj polskiej kinematografii?
(No, bardziej obiektywnie: prawie caly...)
A poza tym, o jaki "postep" Ci chodzi? O pokazywanie gejow i lezbijek? O "muzyke" rapowa? A moze tesknisz do disco?
Eee, wez se pol litra lepiej...
- - -
Eljot_CHICAGO napisał: | Jak zamawialem TEN kanal na dish network myslalem ze przynajmniej moje nudne wieczory przed telewizorem stana sie ciekawsze ale po niespełna jednym dniu stwierdzilem ze ten kanał jest jeszcze bardziej dobijajacy niz pozostale niedosc ze z polskim radiem w chicago nie jest za wesolo tzn chodzi mi o jego nadawanie, doslownie jak z przed II wojny to teraz to samo w telewizji, nie wiem ale moim zdaniem powinnismy ruszyc troszke do przodu z postepem a nie cale zycie ogladac "czterech pancernych..."  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Cze 09, 2005 6:13 am Temat postu: |
|
|
mysle ze eljoty kochaja pilke nozna i nic wiecej no, czasami rosyjsskie seriale kryminalne , nie dla nich KP
bo trzeba byc twardym a nie mietkim |
|
Powrót do góry |
|
 |
DADA

|
Wysłany: Sro Lip 27, 2005 10:01 am Temat postu: |
|
|
Amerykanin poprostu
Nie ma sie co chlopa czepiac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wawrzek_Burkala Gość
|
Wysłany: Czw Lip 28, 2005 6:04 am Temat postu: DADA czy czasem nie przeginasz? |
|
|
jak bys sie czula jakby ktos napisal ze jestes po prostu POLACZKIEM POLACZKA ? albo jak by ktos zza granicy ogladal w TV biednych glupich bezzebnych Polakow i potem tak obrazal nasz narod?
Nie wyrabiaj sobie opinii o ludziach z Ameryki na podstawie postu twojego rodaka, co z tego ze jest w USA ? czy to ze jesli nie odpowiada mu poziom KP to nalezy obrazac Amerykanow? moze napisz lepiej "kolejny glupi Polak za granica" |
|
Powrót do góry |
|
 |
DADA

|
Wysłany: Czw Lip 28, 2005 5:37 pm Temat postu: Re: DADA czy czasem nie przeginasz? |
|
|
Wawrzek_Burkala napisał: | jak bys sie czula jakby ktos napisal ze jestes po prostu POLACZKIEM POLACZKA ? albo jak by ktos zza granicy ogladal w TV biednych glupich bezzebnych Polakow i potem tak obrazal nasz narod?
Nie wyrabiaj sobie opinii o ludziach z Ameryki na podstawie postu twojego rodaka, co z tego ze jest w USA ? czy to ze jesli nie odpowiada mu poziom KP to nalezy obrazac Amerykanow? moze napisz lepiej "kolejny glupi Polak za granica" |
Czuje sie codziennie polaczkiem a za granica nie musza ogladac polskic |
|
Powrót do góry |
|
 |
DADA

|
Wysłany: Czw Lip 28, 2005 5:41 pm Temat postu: |
|
|
Proponuje zamkniecie tematu zanim rozpetamy konflikt miedzynarodowy
KTO NIE CHCE NIECH POPROSTU NIE OGLADA
PROBLEM Z GLOWY  |
|
Powrót do góry |
|
 |
z Texasu Gość
|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 8:09 pm Temat postu: a mnie sie Kino podoba |
|
|
a mnie sie podoba, wole ten kanal niz Polsat i TVN gdzie co godzine pokazujo dziennikarzy uganiajacych sie za politykami po korytarzach Sejmu. Mam te kanaly kilka dni a juz mi zbrzydly.
Mam nadzieje ze Kino bedzie mialo szersza oferte programowa, obejrzalbym Janosika czy 4 Pancernych, ech !  |
|
Powrót do góry |
|
 |
krecipieta Gość
|
Wysłany: Czw Mar 02, 2006 12:56 am Temat postu: |
|
|
Nierozumiem goscia ktory wie co zamawia, i udaje ze nie wie. Polski film w wiekszosci nalezy dla ludzi poczytalnych, wnikliwych, lubiacych babrac sie w psychice, choc sa i oferty proste, tandetne, wprost glupie...wiec jesli autor tego tematu na forum uzbroi sie w cierpliwosc znajdzie i cos dla siebie.
Pozdrawiam KP. |
|
Powrót do góry |
|
 |
K_P Fan Gość
|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 6:56 pm Temat postu: |
|
|
Kino Polska nie dla idiotów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wacuś
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 11:15 pm Temat postu: Kino Polska jest super!!!!!!!! |
|
|
Kino Polska rządzi!!!!!
Najlepszy ze wszystkich dostępnych kanałów telewizyjnych!
Jak można się nudzić oglądając Kino Polska?!
Kocham Kino Polska!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam redakcję i wszystkich widzów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wacuś
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 11:16 pm Temat postu: Kino Polska jest super!!!!!!!! |
|
|
Kino Polska rządzi!!!!!
Najlepszy ze wszystkich dostępnych kanałów telewizyjnych!
Jak można się nudzić oglądając Kino Polska?!
Kocham Kino Polska!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam redakcję i wszystkich widzów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Igo-energizer
|
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 9:40 pm Temat postu: |
|
|
Mam 38 lat i miło mi oglądać całą plejadę polskich aktorów, przy których to się wychowywałem. Są to gwiazdy wielkiego formatu ( mam na myśli szczególnie aktórów kina lat 50 - 80 ). Dużo wcześniej zanim powstało K.P.zastanawiałem się czy jeszcze kiedyś obejżę jakieś dobre polskie filmy i .....spełniło się . Kino Polska emituje takie, o jakich istnieniu wielu z nas nie wiedziało. Jestem bardzo zadowolony ( i wielu moich znajomych, z którymi rozmawiam ma takie same zdanie ), że powstała taka stacja - jesteście najlepsi i oby tak dalej. cieszę się, z powtórek że są co jakiś czas nadawane ( nie zawsze mam możliwość obejżeć - praca itp.) Ogólnie uważam, że całość jest dobrze pomyślana, zawsze coś można znależć dla siebie, mam na myśli nie tylko filmy fabularne. Kto narzeka niech ogląda Power Rangers i Atomówki na konkurencyjnych stacjach.
Pozdrawiam całą ekipę K.P.
Ps. Teatr sensacji - Kobra, by się marzył  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kwinto

|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 10:33 am Temat postu: |
|
|
Tak kobra by się przydała, szczególnie we czwartowy wieczór
Bardzo fajny kanał, dużo powtórek, co dla mnie człowieka o róĽnej porze wracającym do domu jest dużym plusem bo nawet jak się raz przegapi to można liczyć na "repetę" . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wacuś
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 11:46 am Temat postu: |
|
|
Tak powtórki są jak najbardziej O.K. !
Jedyna telewizja, która wręcz dostosowuje się do widza! |
|