|
Telewizja Kino Polska
Z dniem 06.06.2016r. zakończyło funkcjonowanie Oficjalne Forum Kino Polska, w związku z tym, z uwagi na chęć zintensyfikowania komunikacji Redakcji kanału Kino Polska ze swoimi widzami - zapraszamy uczestników Forum na fanpage Kino Polska na facebooku oraz na nowo powstałe Forum ‘Przyjaciół Kino Polska’: www.polskiekino.com.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
GosiaEr

|
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 11:26 am Temat postu: Filmy o bezdomności ! pilne :) |
|
|
Witajcie, piszę pracę licencjacką o bezdomności i poszukuję filmów oraz literatury na ten temat. Kilka tytułów już znalazłam, są to głównie dokumenty,ale trudno mi do nich dotrzeć, może mi coś doradzicie jak je odszukać i czy telewizja udostępnia filmy z archiwum?
Poszukuję m.in. :
"Oni" film dokumentalny , reportaż, rok produkcji 1999, realizacja Ewa Borzęcka ; "w drodze" film dokumentalny, 2005, reż. Maciej Adamek ;
"żywot Michała" film dokumentalny 2003,reż. Beata Januchta.
Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam  _________________ Szukam literatury i filmów o bezdomności ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Przemek Kino Polska
|
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 4:00 pm Temat postu: "Oni" i inni |
|
|
witam
Niestety, w najbliższym czasie nie przewidujemy emisji tych filmów.
kłaniam się
Przemek |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|