Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Allonsanfan
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 10:01 am Temat postu: "Teatrzyk w koszu" |
|
|
Mam pytanie.
Z wczesnego dzieciństwa pamiętam w telewizji "Teatrzyk w koszu"(chyba dobrze pamiętam nazwę). Był to teatrzyk kukiełkowy dla dzieci. Głównym bohaterem był tak Giniol(tak się wymawiało, naprawdę chyba nazywał się Guignol). Był to wesoły facio z punkowską fryzurą(coś w rodzaju irokeza na głowie). Występował też jego kumpel Nikodem Nijaki. Był też czarny charakter - niejaki Pryszczyk, chuligan.
Ponieważ im jestem starszy tym bardziej dziecinnieję moje pytanie jest - czy w archiwach TVP zachował sie "Teatrzyk w koszu" i czy jest szansa na jego przypomnienie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Allonsanfan
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 11:02 am Temat postu: Do moderatora Przemka |
|
|
Idąc wzorem autora postu o "Kołysance" i ja prosiłbym o jakąkolwiek odpowiedĽ nawet negatywną. Być może moje pytanie jest głupie ale wolę nawet odpowiedĽ typu "Nie zawracaj głowy bzdurami"(wtedy przynajmniej wiedziałbym czego się trzymać) niż zupełne milczenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Przemek Kino Polska
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 11:49 am Temat postu: Teatrzyk |
|
|
Witam
Bardzo przepraszam za brak odpowiedzi. Niestety, w najbliższym czasie nie przewidujemy emisji dawnych programów TVP, gdyby coś się zmieniło w tej kwestii na pewno Państwa poinformujemy
kłaniam się
Przemek |
|
Powrót do góry |
|
 |
|