Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jo
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 5:27 pm Temat postu: Powrót Arabeli |
|
|
Czy będą emitowane dalsze odcinki od 20-26 ,,Powrotu Arabeli '' w tygodniu po południu albo w weekendy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Franczak1963

|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 6:42 pm Temat postu: |
|
|
nie będą  _________________ "Prawdziwych Polaków nie można kupić" Żołnierzom wyklętym |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jo
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 7:43 pm Temat postu: Powrót Arabeli |
|
|
Skąd wiesz? |
|
Powrót do góry |
|
 |
jg
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 3:23 pm Temat postu: |
|
|
Czyżby oglądalność serialu była tak niska, że został przesunięty na takie beznadziejne godziny? Zostało już niewiele odcinków. Czy faktycznie nie można było dotrzymać poprzednich czasów nadawania. Jestem bardzo rozczarowana zmianą. Oglądaliśmy serial całą rodziną. Nam miło było powspominać, a dzieciom też bardzo się podobał. Duży minus dla Kino Polska. Tak się nie robi. _________________ jg |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jo
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2012 5:22 pm Temat postu: Powrót Arabeli |
|
|
Masz rację.Może jak będzie więcej takich głosów,ktoś z tych odpowiedzialnych za program przywróci emisję tego serialu w jakichś ,,ludzkich'' porach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Allonsanfan
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2012 10:08 am Temat postu: |
|
|
"Powrót Arabeli" ...
Oglądałem to ponownie z przyjemnością do bodajże 19 odcinka. Nie to co pierwsza "Arabela", brak Vladimíra Menąíka, ale też dobre.
W niedzielę w święta pomyslałem sobie że właśnie ze względu na święta nie ma kolejnych odcinków. W następną niedzielę też nie ma - granda, ponyślałem sobie, co się dzieje? Póżniej spostrzegłem że pojawiają się o jakiejś wariackiej porze i mało jest powtórek(jeśli w ogóle).
Uważam że "Kino Polska" powinno uprzedzić o tym że "Powrót Arabeli" nadawany jest innego dnia, o innej porze. Tak się postępuje w przyzwoitym towarzystwie. Prosty komunikat powtarzany systematycznie w dole ekranu załatwiłby sprawę. Ewentualnie plansza w czasie na reklamy. Jeśli coś takiego było - nie zauważyłem.
Niestety, "KP" kolejny raz pokazała że ma swoich widzów w d... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jo
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2012 5:00 pm Temat postu: Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. |
|
|
Allonsanfan napisał: | "Powrót Arabeli" ...
Oglądałem to ponownie z przyjemnością do bodajże 19 odcinka. Nie to co pierwsza "Arabela", brak Vladimíra Menąíka, ale też dobre.
W niedzielę w święta pomyslałem sobie że właśnie ze względu na święta nie ma kolejnych odcinków. W następną niedzielę też nie ma - granda, ponyślałem sobie, co się dzieje? Póżniej spostrzegłem że pojawiają się o jakiejś wariackiej porze i mało jest powtórek(jeśli w ogóle).
Uważam że "Kino Polska" powinno uprzedzić o tym że "Powrót Arabeli" nadawany jest innego dnia, o innej porze. Tak się postępuje w przyzwoitym towarzystwie. Prosty komunikat powtarzany systematycznie w dole ekranu załatwiłby sprawę. Ewentualnie plansza w czasie na reklamy. Jeśli coś takiego było - nie zauważyłem.
Niestety, "KP" kolejny raz pokazała że ma swoich widzów w d... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jo
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2012 5:10 pm Temat postu: Powrót Arabeli. |
|
|
Zgadzam się z Tobą w pełnej rozciągłości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kanfis

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 8:36 am Temat postu: |
|
|
Po raz pierwszy wreszcie też postanowiłem obejrzeć cały drugi serial o Arabeli. Rzeczywiście zamieszali z tą emisją konkretnie. Rada na to jest chyba tylko jedna - dekoder z nagrywarką - nagrywa kolejne odcinki bez względu na porę emisji. _________________ "uderz w stół a chojrak się odezwie..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jo
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 5:53 pm Temat postu: Powrót Arabeli |
|
|
Dobry pomysł.Też na to wpadłam,ale niestety za póĽno.Nie spodziewałam się,że taki numer wywiną.Można też wypożyczyć,tylko trzeba wiedzieć gdzie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|