|
Telewizja Kino Polska
Z dniem 06.06.2016r. zakończyło funkcjonowanie Oficjalne Forum Kino Polska, w związku z tym, z uwagi na chęć zintensyfikowania komunikacji Redakcji kanału Kino Polska ze swoimi widzami - zapraszamy uczestników Forum na fanpage Kino Polska na facebooku oraz na nowo powstałe Forum ‘Przyjaciół Kino Polska’: www.polskiekino.com.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gumer

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2013 3:48 pm Temat postu: Reklamy w KP |
|
|
Siedzę sobie i oglądam "Zmienników", a tu nagle, w trakcie filmu, zaczynają się reklamy. Wielce się zdziwiłem, bo do tej pory sądziłem, że KP nie przerywa reklamami filmów, ale jak widać, byłem naiwny. Jak kiedyś prezes KRRiT płakał, że ludzie nie płacą abonamentu, to nie było reklam na KP, a jak teraz ludzie się wystraszyli i zaczęli płacić, to oni reklamy włączają. Chore. |
|
Powrót do góry |
|
 |
chojrak

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2013 3:51 pm Temat postu: |
|
|
Jest już poniżej cały wątek o tem:
http://forum.kinopolska.pl/viewtopic.php?t=11986 |
|
Powrót do góry |
|
 |
gumer

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2013 4:28 pm Temat postu: |
|
|
Faktycznie, nie zauważyłem. Wątek do kasacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Franczak1963

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2013 4:31 pm Temat postu: |
|
|
a niby kto to ma zrobić? Wystarczająco długo jesteś by wiedzieć, ze trzeba użyć wyszukiwarki zanim się co wpisze _________________ "Prawdziwych Polaków nie można kupić" Żołnierzom wyklętym |
|
Powrót do góry |
|
 |
karel

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|