Telewizja Kino Polska

Z dniem 06.06.2016r. zakończyło funkcjonowanie Oficjalne Forum Kino Polska, w związku z tym, z uwagi na chęć zintensyfikowania komunikacji Redakcji kanału Kino Polska ze swoimi widzami - zapraszamy uczestników Forum na fanpage Kino Polska na facebooku oraz na nowo powstałe Forum ‘Przyjaciół Kino Polska’: www.polskiekino.com.pl

 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja  ProfilProfil IkonkaZaloguj się, by sprawdzić wiadomości ZalogujZaloguj 

Awaria Forum KP
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
 
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Telewizja Kino Polska Strona Główna -> Archeo
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karel



Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 6471
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Wto Paź 01, 2013 12:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

e_kran napisał:
Czy przesyłanie prywatnych wiadomości funkcjonuje dobrze na tym forum?

Wyślij coś do mnie, to się przekonasz. Wink
Ja nigdy nie miałem z tym problemów.
_________________
My żyjemy!

http://rekonstrukcjablog.wordpress.com/

http://forum.polskiekino.com.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
e_kran



Dołączył: 02 Lut 2013
Posty: 69

PostWysłany: Wto Paź 01, 2013 12:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

karel napisał:
e_kran napisał:
Czy przesyłanie prywatnych wiadomości funkcjonuje dobrze na tym forum?

Wyślij coś do mnie, to się przekonasz. Wink
Ja nigdy nie miałem z tym problemów.



Wysłałam. Doszło?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
karampuk



Dołączył: 15 Maj 2006
Posty: 348

PostWysłany: Wto Paź 01, 2013 1:59 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Samo wysyłanie może i działa dobrze, ale na pewno oznaczenia nie funkcjonują: w "do wysłania" mam wiadomości, które wysłałam i na pewno doszły, w "wysłane" nie mam nic, choć powinny się tam znaleźć te wysłane, poza tym cały czas wyświetla mi się: nie masz nowych wiadomości, choć w międzyczasie dostałam nowe, które zresztą przeoczyłam, sugerując się tym "nie masz nowych..."
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Capitol-Dali



Dołączył: 14 Paź 2009
Posty: 3391
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Wto Paź 01, 2013 2:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tylko że... zawsze to tak działało. Niemniej jednak wiadomości dochodziły bez problemów.
Pozdrawiam Wink
_________________
Najlepsze polskie filmy?... Jak być kochaną i Przypadek. Ulubione?... prawie wszystkie Smile
http://forum.polskiekino.com.pl - nasze forum w nowym miejscu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wit69



Dołączył: 26 Lip 2010
Posty: 1440
Skąd: Dolny Śląsk

PostWysłany: Sro Paź 02, 2013 1:43 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

karampuk napisał:
Samo wysyłanie może i działa dobrze, ale na pewno oznaczenia nie funkcjonują: w "do wysłania" mam wiadomości, które wysłałam i na pewno doszły, w "wysłane" nie mam nic, choć powinny się tam znaleźć te wysłane, poza tym cały czas wyświetla mi się: nie masz nowych wiadomości, choć w międzyczasie dostałam nowe, które zresztą przeoczyłam, sugerując się tym "nie masz nowych..."


Jak wyślesz wiadomość jest ona w folderze "wysłane",a gdy druga osoba tę wiadomość odczyta,przechodzi ona do folderu"do wysłania" i znika z folderu "wysłane",wtedy wiesz że została już odebrana.
A co do braku oznaczenia że są nowe wiadomości,to mi się nic takiego nie przydarzyło,może to wina przeglądarki.Najlepiej włączyć w swoim profilu w opcjach"preferencje"---"otwórz okno przy nadejściu Wiadomości",wtedy nawet gdy wyskakujące okienka masz zablokowane,to pojawi się info o zablokowaniu wyskakujących okienek i wiadomo że jest coś w skrzynce.
Przetestowane na przeglądarce Google,gwarancji na inne nie udzielam Wink
_________________
"W try miga cię przeflancuję do Tworek..."
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Capitol-Dali



Dołączył: 14 Paź 2009
Posty: 3391
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pią Paź 11, 2013 1:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie - czy Wam również tak często przy wysyłaniu odpowiedzi "wyskakuje" komenda" - Debug Mode? Sugeruje, że jest dużo błędów w pisowni (zaznacza czcionkę polską, cudzysłów itd.)...
Pozdrawiam Wink
_________________
Najlepsze polskie filmy?... Jak być kochaną i Przypadek. Ulubione?... prawie wszystkie Smile
http://forum.polskiekino.com.pl - nasze forum w nowym miejscu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
chojrak



Dołączył: 07 Lut 2010
Posty: 6173
Skąd: Gdańsk

PostWysłany: Pią Paź 11, 2013 1:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Capitol-Dali napisał:
Mam pytanie - czy Wam również tak często przy wysyłaniu odpowiedzi "wyskakuje" komenda" - Debug Mode? Sugeruje, że jest dużo błędów w pisowni (zaznacza czcionkę polską, cudzysłów itd.)...
Pozdrawiam Wink
Identico jest u mnie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
karel



Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 6471
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Pią Paź 11, 2013 1:46 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie też. Wtedy cofam stronę, wysyłam ponownie i jest ok. Czasem trzeba to zrobic dwa, trzy razy, niestety.
_________________
My żyjemy!

http://rekonstrukcjablog.wordpress.com/

http://forum.polskiekino.com.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Capitol-Dali



Dołączył: 14 Paź 2009
Posty: 3391
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pią Paź 11, 2013 1:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

karel napisał:
U mnie też. Wtedy cofam stronę, wysyłam ponownie i jest ok. Czasem trzeba to zrobic dwa, trzy razy, niestety.


No właśnie tak też robię. Ale pytam, bo kiedyś (przed sławetną awarią Laughing ) nie było tego problemu. Wszak wielkie dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam Wink
_________________
Najlepsze polskie filmy?... Jak być kochaną i Przypadek. Ulubione?... prawie wszystkie Smile
http://forum.polskiekino.com.pl - nasze forum w nowym miejscu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wit69



Dołączył: 26 Lip 2010
Posty: 1440
Skąd: Dolny Śląsk

PostWysłany: Sob Paź 12, 2013 1:49 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie jest tak samo jak u Karela,z tym że jak tak parę razy wysyłam posta w związku z tym komunikatem"Debug mode",to czasami post się "rozmnaża podwójnie" i muszę skasować ostatni.A żeby było śmiesznie to krzyżyk do skasowania posta znajduje się na tym pierwszym,czyli przedostatnim i wtedy w wypadku próby skasowania pojawia się info"nie możesz skasować posta który uzyskał odpowiedź".Wtedy muszę odczekać i krzyżyk pojawia się na ostatnim,wtedy już można normalnie skasować ten zdublowany post.
_________________
"W try miga cię przeflancuję do Tworek..."
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
karampuk



Dołączył: 15 Maj 2006
Posty: 348

PostWysłany: Czw Paź 31, 2013 3:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy u Was też się pojawiła biała czcionka w postach, czy to ja coś muszę ustawić u siebie? Mam czarną tylko we fragmentach cytowanych, w pozostałych jest biała, co na na szarym tle daje wiadomo jaki efekt...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sebastian999



Dołączył: 15 Cze 2013
Posty: 1006
Skąd: WARSZAWA

PostWysłany: Czw Paź 31, 2013 3:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam tak samo..
_________________
...nie profesor , tylko Satyr..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
karampuk



Dołączył: 15 Maj 2006
Posty: 348

PostWysłany: Czw Paź 31, 2013 3:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A, to uspokoiłeś mnie Smile . Teraz widzę jakieś inne zmiany na stronie, natomiast chciałam się wylogować, ale nie mogę znaleźć tego dawnego przycisku"Wyloguj mnie" Evil or Very Mad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
karel



Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 6471
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Czw Paź 31, 2013 3:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

karampuk napisał:
A, to uspokoiłeś mnie Smile . Teraz widzę jakieś inne zmiany na stronie, natomiast chciałam się wylogować, ale nie mogę znaleźć tego dawnego przycisku"Wyloguj mnie" Evil or Very Mad

Też mam białą czcionkę i też nie widzę tego przycisku. A te czarne belki z nazwami kanałów są wyjątkowo irytujące.
_________________
My żyjemy!

http://rekonstrukcjablog.wordpress.com/

http://forum.polskiekino.com.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Laguna



Dołączył: 28 Cze 2010
Posty: 361

PostWysłany: Czw Paź 31, 2013 3:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po prostu szykuje się nam zmiana grafiki na forum i głównej stronie KP. Tak to będzie się prezentować http://forum.beta.kinopolska.pl/. Szkoda, że wraz ze zmianą grafiki nie idzie zmiana programu Cool
_________________
Od cudów to był taki facet, co chodził boso po jeziorze.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Telewizja Kino Polska Strona Główna -> Archeo Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group