|
Telewizja Kino Polska
Z dniem 06.06.2016r. zakończyło funkcjonowanie Oficjalne Forum Kino Polska, w związku z tym, z uwagi na chęć zintensyfikowania komunikacji Redakcji kanału Kino Polska ze swoimi widzami - zapraszamy uczestników Forum na fanpage Kino Polska na facebooku oraz na nowo powstałe Forum ‘Przyjaciół Kino Polska’: www.polskiekino.com.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
NH3
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2015 4:59 pm Temat postu: Lenin w Polsce/Zosia |
|
|
Witam,
Wiem że KP z przyczyn prawnych nie jest wstanie wyemitować niektórych filmów, ale w tym temacie chciałbym zwrócić się do użytkowników forum o pomoc.
Czy wiecie może czy.... jakakolwiek stacja (w tym KP) wyemitowała/ma zamiar kiedykolwiek wyemitować takie filmy (perełki) jak:
Lenin w Polsce (niestety jak go KP emitowała nie udało mi się go nagrać) oraz Zosia z 1967 roku, ale w wersji z napisami/lektorem? O filmie 2*2=4 nawet nie wspomnę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Franczak1963

|
Wysłany: Pon Sty 26, 2015 11:17 pm Temat postu: |
|
|
To raczej chyba przyczyny lenistwa, a nie prawne. Lenin był na KP w dawnych dobrych czasach kanału czyli 10 lat temu. Tutaj ślad tej dobrej roboty ze wstępem wspaniałego historyka Pawła Wieczorkiewicza.
https://www.youtube.com/watch?v=-dieVQ7Lyzg
Zosi chyba nie było, ale mogę się mylić, być może tez była gdzieś w tamtym okresie na TVP Kultura, ale jeszcze jej nie miałem. _________________ "Prawdziwych Polaków nie można kupić" Żołnierzom wyklętym |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|