Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bernard

|
Wysłany: Pią Maj 30, 2014 3:13 pm Temat postu: Kupię - Sprzedam - Zamienię |
|
|
Witajcie Koleżanki i Koledzy Ja już z poza d mms. W rezultacie jakiś tam rozliczeń z tą firmą jestem w posiadaniu pewnej ilości omawianych tutaj filmów. Zbywam je poniżej rynkowych cen. Oczywiście całkowicie legalnie wystawiając fakturę itd. Na razie krajowo na allegro i przez ebay na resztę świata. Podsumowując:
oferuję nowe, fabrycznie zapakowane, pełnowartościowe filmy Blu-ray i DVD z serii: REKONSTRUKCJA CYFROWA. Klasyka Polskiego Kina
- najniższa na rynku cena,
- darmowa przesyłka niezależnie od zamówionej ilości,
- faktura do każdego zakupu.
Lista tytułów i szczegóły oferty krajowej tutaj: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=36922782.
oraz oferta dla Koleżanek i Kolegów z poza kraju tutaj: http://www.ebay.com/usr/czterynacztery.
Serdecznie zapraszam. _________________ Bernard
Ostatnio zmieniony przez Bernard dnia Czw Lip 03, 2014 3:39 pm, w całości zmieniany 8 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
MarianPaz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ludor
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2014 10:47 pm Temat postu: |
|
|
Bernard napisał: | Witajcie Koledzy Ja już z poza d mms. W rezultacie jakiś tam rozliczeń z tą firmą jestem w posiadaniu pewnej ilości omawianych tutaj filmów. Zbywam je poniżej rynkowych cen. Oczywiście całkowicie legalnie wystawiając fakturę itd. Na razie tylko na allegro. Na tym forum nie widzę bazarku czy innego miejsca odpowiedniego do zamieszczania tego typu ofert a nie chciałbym popełnić jakiejś gafy. Czy może mi ktoś podpowiedzieć, gdzie z tym można jeszcze uderzyć? Z góry dzięki za pomoc i wyrozumiałość. |
Jeśli można to poprosze o link na allegro. Jeśli nie tutaj to na PW.
A może obiło się koledze coś o uszy w związku z najbliższymi premierami DMMSu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bernard

|
Wysłany: Sob Maj 31, 2014 9:31 am Temat postu: |
|
|
Dziękuję MarianPaz Pierwsze dwa wątki znam lecz nie jestem zarejestrowanym użytkownikiem tych forów a nie chciałem tam zaczynać od handelku. To by było z deka nie eleganckie tym bardziej, że nie zauważyłem tam podobnych ofert. Co do działu kupię, sprzedam, zamienię to strzał w dziesiątkę tyle, że go nie widzę Nie ma na nim jakiegoś ograniczenia, że np od 50 postów czy coś?
Link do allegro będę wysyłał na priv każdemu, kto będzie miał takie życzenie. Zaraz leci do Kolegi Ludora.
Jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi.
P.S. Moja wiedza na temat planów dlmms jest mocno nieaktualna ale i nią nie wolno mi się podzielić Proszę nie mieć mi tego za złe. Można pytać przez facebooka ale czy podadzą jakiś konkret to nie wiem. _________________ Bernard |
|
Powrót do góry |
|
 |
gąbkowy dinozaur

|
Wysłany: Nie Cze 01, 2014 11:37 am Temat postu: |
|
|
Bernard napisał: | Witajcie Koledzy Ja już z poza d mms. W rezultacie jakiś tam rozliczeń z tą firmą jestem w posiadaniu pewnej ilości omawianych tutaj filmów. Zbywam je poniżej rynkowych cen. Oczywiście całkowicie legalnie wystawiając fakturę itd. Na razie tylko na allegro. Na tym forum nie widzę bazarku czy innego miejsca odpowiedniego do zamieszczania tego typu ofert a nie chciałbym popełnić jakiejś gafy. Czy może mi ktoś podpowiedzieć, gdzie z tym można jeszcze uderzyć? Z góry dzięki za pomoc i wyrozumiałość. |
Dzień dobry, ja również prosiłbym o linka do allegro  |
|
Powrót do góry |
|
 |
MarianPaz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bernard

|
Wysłany: Nie Cze 01, 2014 1:59 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo dziękuję za wydzielenie tematu i przyklejenie. Super!  _________________ Bernard |
|
Powrót do góry |
|
 |
mikol

|
Wysłany: Czw Mar 10, 2016 10:44 am Temat postu: |
|
|
Kupie stare płyty z muzyką polską |
|
Powrót do góry |