|
Telewizja Kino Polska
Z dniem 06.06.2016r. zakończyło funkcjonowanie Oficjalne Forum Kino Polska, w związku z tym, z uwagi na chęć zintensyfikowania komunikacji Redakcji kanału Kino Polska ze swoimi widzami - zapraszamy uczestników Forum na fanpage Kino Polska na facebooku oraz na nowo powstałe Forum ‘Przyjaciół Kino Polska’: www.polskiekino.com.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wit69

|
Wysłany: Pią Sty 15, 2016 3:52 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo często forum się wolno ładuje,czasami sobie mówię że zdążę obejrzeć film w tv.zanim strona wskoczy
Tragedia,droga przez mękę-te słowa są jak najbardziej na miejscu,jeżeli chodzi o korzystanie z forum,dlatego jak zbiorą się posty z paru dni to wtedy się męczę,bo na co dzień to zwyczajnie szkoda czasu  _________________ "W try miga cię przeflancuję do Tworek..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cfeter

|
Wysłany: Pon Sty 18, 2016 1:51 pm Temat postu: |
|
|
Debug mode mi wyskakuje (od czasu do czasu) . _________________ "Okrutne i smutne jest życie gdy świadomość odgadnie tendencyjną działalność duszy i ciała twego"
Helmut Nadolski,"Requiem dla van Gogha" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paj-Chi-Wo
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2016 9:01 pm Temat postu: |
|
|
Cfeter napisał: | Debug mode mi wyskakuje (od czasu do czasu) . |
Linie są przeciążone bo na łączach pracują fizycznie telefonistki (czy też telekomunistki ) i wysyłają one informacje drogą gończą. W dodatku prowadzone są prace wysokościowe na liniach przesyłowych z udziałem ciężkiego sprzętu budowlanego stąd opóźnienia w przesyle i dostawach. Przejściowe problemy z dostawami energii i paliw płynnych powoduja, że informacja często wraca, potem jest wysyłana od nowa ale nikt nie gwarantuje, że w ogóle dojdzie...
bo nikt za nic nie odpowiada
Witaj w PRL-u internetu Ja to polubiłem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|