|
Telewizja Kino Polska
Z dniem 06.06.2016r. zakończyło funkcjonowanie Oficjalne Forum Kino Polska, w związku z tym, z uwagi na chęć zintensyfikowania komunikacji Redakcji kanału Kino Polska ze swoimi widzami - zapraszamy uczestników Forum na fanpage Kino Polska na facebooku oraz na nowo powstałe Forum ‘Przyjaciół Kino Polska’: www.polskiekino.com.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
czochro
|
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 3:25 pm Temat postu: Bolesna sprawa EPG w Kino Polska i inne uwagi |
|
|
Witam.
Mam prośbę do @Admin'a, żeby przedłożył treść swojego posta (http://forum.kinopolska.pl/viewtopic.php?p=829#829) redaktorowi EPG
Admin napisał: | Gościu... ""usiądĽ w mym cieniu a odpocznij sobie..""
Pamiętaj proszę o etykiecie na FORUM.
Zanim coś napiszesz, pomyśl jaki temat nadać swojej wypowiedzi.
Tematy pozwalaja innym łatwiej znaleĽć interesujące ich treści, dzieki temu, również Ty łatwiej ze swoja wypowiedzią dotrzesz do właściwej osoby!
Pamietaj: Nie pisząc tematów utrudnisz życie sobie i innym.
Tematy typu: prośba, pytanie wkrótce będą wysyłane do "poczekalni"..
A. |
Wprawdzie post dotyczy zasad pisania tematów na forum ale dokładnie wyłuszcza jak powinno się pisać mini EPG i EPG. Opisy mini EPG typu "Rodzina do kina", "WypowiedĽ ....." czy "Kamera na reżysera..." bez rozwinięcia tych haseł w EPG to szczyt niechlujstwa (...).
Dodatkowo bardzo denerwujący jest pasek postępu - np. akurat w tej chwili mini EPG informuje, że leci "Poradnik matrymonialny" a tak naprawdę już idzie "Pamięć" F.KRóTKOMETR." - czy tam w redakcji na serwerze nikt tego nie kontroluje!?.
Mam tylko nadzieję, że to niechlujstwa nadawcy a nie redakcji Kino Polska
Na całe sczęście, że to tylko drobne niedogodności - Kino Polska do znakomity kanał. Kino OFFowe i KinOFFteka - wogóle mnie nie interesują ale rozumiem potrzebę istnienia tych działów KP. Gdyby KP było tylko kinem polskim to nie miałbym czasu na oglądanie innych kanałów!! a tak jak jest Kino OFFowe czy KinOFFteka to przerzucam sobie na TVN42 czy TCM albo idę po piwko do BIEDARONKI
Mam jeszcze jedną prośbę - wyciszcie te durne reklamy, nie bierzcie przykładu z innych kanałów!!!! ja to rozumiem, że reklamy muszą być ale :" Mów że Waść nieco ciszej bo Twój sługa dobrze słyszy" (A. hr. Fredro) (przepraszam jak skaleczyłem słowa mistrza...)
Pozdrawiam mając nadzieję, że moje uwagi trafią do właściwych osób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Przemek Kino Polska
|
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 5:30 pm Temat postu: uwagi |
|
|
Witam
Dziękuję za uwagi, przekażę je Odpowiednim Czynnikom,