Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
QRoN
|
Wysłany: Nie Maj 01, 2005 10:37 am Temat postu: Przedbiegi |
|
|
Czesc. Witam, moj 1 post na forum.
Wczoraj widzialem kapitalny krotki filmik ....PRZEDBIEGI. Czy jest mozliwosc dorwania tego albo sciagniecia......... albo nawet sie spytam ogolem czy mozna jakos dostac filmy, ktore prezentujecie w kinOFFtece. _________________ www.PUATKI.art.pl
www.WDH.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wojtek KinOFFteka
|
Wysłany: Sro Maj 04, 2005 9:56 am Temat postu: |
|
|
Witaj! Cieszę się, że podobały ci się "Przedbiegi". Kapitalny pomysł, nieprawdaż? Film został zrealizowany przez studentkę warszawskiej ASP, Dorotę Kobielę. Na polskich uczelniach artystycznych powstaje coraz więcej takich "perełek" - widać, że studenci powoli uwalniają się spod wpływu polskiej szkoły animacji.
Program "KinOFFteka - Akademia artystów" będziemy powtarzać w lipcu lub sierpniu.
Pozdrawiam
Wojtek |
|
Powrót do góry |
|
 |
QRoN
|
Wysłany: Pią Sie 12, 2005 8:25 pm Temat postu: |
|
|
ASP WuWa ma tak nedzna strone, ze nic sie dowiedziec nie moge. Chcialbym dorwac jakis kontak do autorki tez nie moge znalezc, albo jakis leszcz jestem
Wojtek HELP!!!  _________________ www.PUATKI.art.pl
www.WDH.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wojtek KinOFFteka
|
Wysłany: Wto Sie 16, 2005 10:51 am Temat postu: |
|
|
Witam!
Bardzo chętnie pomogę - proszę o kontakt na wdiduszko@kinopolska.pl.
Pozdrawiam!
Wojtek |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wojtek KinOFFteka
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2005 9:24 am Temat postu: |
|
|
Dla wszystkich fanów filmu "Przedbiegi" dobra wiadomość - będziemy go powtarzać w połowie paĽdziernika. Oprócz niego w programie znajdą się premierowe filmy Doroty Kobieli (m.in. film inspirowany wspomnieniem o Singerze - niezwykle dopieszczony od strony formalnej) oraz animacje największej gwiazdy młodej animacji - Wojtka Wawszczyka - który ostatnio pracował w Hollywood przy "Ja, robot".
Pozdarwiam
Wojtek |
|
Powrót do góry |
|
 |
stanek Gość
|
Wysłany: Pon Sie 29, 2005 11:03 am Temat postu: |
|
|
czemu nie chce pan odpisac na moje posta, w topicu "Emilia - poszukuje ziwastunu"?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|