|
Telewizja Kino Polska
Z dniem 06.06.2016r. zakończyło funkcjonowanie Oficjalne Forum Kino Polska, w związku z tym, z uwagi na chęć zintensyfikowania komunikacji Redakcji kanału Kino Polska ze swoimi widzami - zapraszamy uczestników Forum na fanpage Kino Polska na facebooku oraz na nowo powstałe Forum ‘Przyjaciół Kino Polska’: www.polskiekino.com.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Krępak Zwiedziony

|
Wysłany: Pią Maj 20, 2016 3:08 pm Temat postu: |
|
|
rafal dajbor napisał: | W dzisiejszej Gazecie Stołecznej jest nekrolog aktora Bogusława Sara. Grał on drugoplanowe role w wielu filmach, m.in. w sławnych/niesławnych dziełach Wionczka "Godność" i "Czas nadziei", w "Zmiennikach" ("rozbije się, a nie zatrzyma się" ) oraz we współczesnych filmach i serialach.
|
Mnie jest znany przede wszystkim z dużej roli w niezłym mini-serialu "Kryptonim Turyści". Z dzisiejszego punktu widzenia to również "niesławna" pozycja. _________________ "Lubię dworce w małych miasteczkach..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
nałka

|
Wysłany: Pią Maj 20, 2016 4:33 pm Temat postu: |
|
|
Krępak Zwiedziony napisał: | rafal dajbor napisał: | W dzisiejszej Gazecie Stołecznej jest nekrolog aktora Bogusława Sara. Grał on drugoplanowe role w wielu filmach, m.in. w sławnych/niesławnych dziełach Wionczka "Godność" i "Czas nadziei", w "Zmiennikach" ("rozbije się, a nie zatrzyma się" ) oraz we współczesnych filmach i serialach.
|
Mnie jest znany przede wszystkim z dużej roli w niezłym mini-serialu "Kryptonim Turyści". Z dzisiejszego punktu widzenia to również "niesławna" pozycja. |
A mnie on najbardziej zapadł w pamięć jako przyjaciel i rywal głównego bohatera w "Cóżeś ty za pani". |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cfeter

|
Wysłany: Sob Maj 21, 2016 9:45 am Temat postu: g |
|
|
rafal dajbor napisał: |
aktorzy "profilowi", czyli grający w filmach zespołu "Profil". |
Aktorzy "profilowi" Może jeszcze byli aktorzy "dziesiętni"/"iksowi" z zespołu Andrzeja Wajdy?  _________________ "Okrutne i smutne jest życie gdy świadomość odgadnie tendencyjną działalność duszy i ciała twego"
Helmut Nadolski,"Requiem dla van Gogha" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Holt_

|
Wysłany: Sob Maj 21, 2016 5:30 pm Temat postu: |
|
|
Paj-Chi-Wo napisał: |
A już najmniej niewinne i niczego nieswiadome dzieci, które widać gołym okiem należy chronić przed internetem. |
ło matko....przyznawać mi się tu od razu, który jest niewinnym dzieckiem na tym forum? Chojrak? Karel? _________________ Film to życie, z którego wymazano plamy nudy. - A. Hitchcock |
|
Powrót do góry |
|
 |
Holt_

|
Wysłany: Sob Maj 21, 2016 5:34 pm Temat postu: |
|
|
Paj-Chi-Wo napisał: | Okreęliłem zjawisko społeczne odebrane przez Ciebie jako określenie wulgarne skierowane personalnie. |
Yyyy.....aha. Przed czytaniem Twoich postów trzeba najpierw napić się wódki, a potem skoczyć po popcorn..... _________________ Film to życie, z którego wymazano plamy nudy. - A. Hitchcock |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|