|
Telewizja Kino Polska
Z dniem 06.06.2016r. zakończyło funkcjonowanie Oficjalne Forum Kino Polska, w związku z tym, z uwagi na chęć zintensyfikowania komunikacji Redakcji kanału Kino Polska ze swoimi widzami - zapraszamy uczestników Forum na fanpage Kino Polska na facebooku oraz na nowo powstałe Forum ‘Przyjaciół Kino Polska’: www.polskiekino.com.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
statysci
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2013 2:00 pm Temat postu: Przywitalnia |
|
|
Dzień dobry.Jestem młodym użytkownikiem forum i pozwoliłem sobie założyć wątek dla takich ,jak ja.Od paru tygodni przeglądałem forum ,a dziś dojrzałem do myśli założenia konta.Brakowało mi tutaj tego ,bo gdzie się kulturalnie przywitać? Przy okazji mam pytanie do wieloletnich Użytkowników: czy mogę ,jako nowy zakładać nowe tematy?(Mam wiele pomysłów),lecz nie chcę się narzucać bardziej doświadczonym.Dziękuję za porady.Miłego dnia . _________________ ...No aż tak wzruszające to to nie jest...
Zapraszam w Karkonosze:
http://www.szklarskaporeba.pl/o-szklarskiej-porebie/atrakcje-i-zabytki/194-karkonosze.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
karel

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jaro
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2013 2:07 pm Temat postu: |
|
|
A do zakładania nowych wątków oczywiście serdecznie zachęcamy  _________________ Ja w ogóle nie lubię chodzić do kina. A szczególnie nie chodzę na filmy polskie w ogóle... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Franczak1963

|
Wysłany: Pią Lut 08, 2013 2:19 pm Temat postu: |
|
|
Z miejsca byś dostał bana jakby była taka możliwość. Przeglądasz forum tygodniami, czy tak więc trudno było znaleĽć odpowiedni temat (mnie zajęło to kilka minut)?
Są cztery już ku temu: "Powitanie", "Witam", "Powitania","Przedstaw się"
Twój niestety piąty
Ten temat przeczytałeś?
http://forum.kinopolska.pl/viewtopic.php?p=61276#61276
Wystarczy użyć wyszukiwarki. Zakładać tematy możesz tylko wtedy, gdy nie ma takiego, lub bardzo pokrewnego. _________________ "Prawdziwych Polaków nie można kupić" Żołnierzom wyklętym
Ostatnio zmieniony przez Franczak1963 dnia Pią Lut 08, 2013 2:29 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jaro
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2013 2:24 pm Temat postu: |
|
|
Franczaku, spokojnie. Po pierwsze - cukier Ci może skoczyć , po drugie - jeszcze odstraszysz nowego kolegę. To jest forumowa młodzież, ona się uczy  _________________ Ja w ogóle nie lubię chodzić do kina. A szczególnie nie chodzę na filmy polskie w ogóle... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Franczak1963

|
Wysłany: Pią Lut 08, 2013 2:25 pm Temat postu: |
|
|
Jak odstraszę to trudno, inaczej się nie nauczy. Nikt za nas tu porządku nie utrzyma jak się zleci gimbaza. _________________ "Prawdziwych Polaków nie można kupić" Żołnierzom wyklętym |
|
Powrót do góry |
|
 |
statysci
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2013 2:36 pm Temat postu: |
|
|
W gimnazjum mam syna.Dokładnie przejrzałem tamte tematy i prócz 4 bodajże wpisów (czyli przywitania się) naprawdę NOWYCH znalazłem tylko czczą pisaninę tobie podobnych zarozumialców.Jeśli uważasz się za właściciela portalu wielkie PRZEPRASZAM ,że uraziłem dumę Jaśnie Pana.Nie było sensu jednak zakładać konta ,jest to zastrzeżone dla tych zalogowanych przed laty.Przeczytałem już ,jak potraktowaliście dziewczynę,która niedokładnie przeczytała informację o konkursie-żal.pl.Duście się we własnym sosie ,miłego dnia wszystkim NORMALNYM.No ja już tu nie zagoszczę po tak PRZEMIłYM przywitaniu. _________________ ...No aż tak wzruszające to to nie jest...
Zapraszam w Karkonosze:
http://www.szklarskaporeba.pl/o-szklarskiej-porebie/atrakcje-i-zabytki/194-karkonosze.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jaro
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2013 2:57 pm Temat postu: |
|
|
No wiesz, jednak chcemy żeby panował tu jakiś porządek i ład. Na tym forum nikt się tym nie zajmuje, więc wzięliśmy sprawy w swoje ręce, a dokładniej wziął sprawy w swoje ręce Franczak. To raz.
Dwa - z tą czczą pisaniną to bym nie przesadzał. Niemniej jednak, jeśli masz jakieś pomysły na podniesienie merytorycznego poziomu naszych wpisów i poruszanych tematów, czekamy na propozycje.
Trzy - uwierz mi, jako bywalcowi lub użytkownikowi wielu innych for internetowych, u nas zarozumialstwo jest na dość niskim poziomie.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że mimo niefortunnego początku, zostaniesz z nami. _________________ Ja w ogóle nie lubię chodzić do kina. A szczególnie nie chodzę na filmy polskie w ogóle... |
|
Powrót do góry |
|
 |
asyryjczyk1974
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2013 12:49 am Temat postu: |
|
|
Franczak1963, ty OeNerOwcu-porębowcu, nie za bardzo się tu szarogęsisz? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bareizm

Dołączył: 18 Mar 2014 Posty: 654 Skąd: dawne woj.legnickie/ob.dolnośląskie
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2014 6:24 pm Temat postu: |
|
|
Puk,puk ,czy można ?
Witam ,jestem nowym użytkownikiem.Pozdrawiam wszystkich stałych bywalców i gratuluję niecodziennej wiedzy w temacie Kina Polskiego  _________________ ...podstawowe zasady higieny są takie ,że jak się wchodzi,to się puka...
...oczko mu się odlepiło,temu misiu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
chojrak

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2014 7:26 pm Temat postu: |
|
|
Witamy serdecznie!
Bareizm jest nam zawsze niezwykle bliski.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bareizm

Dołączył: 18 Mar 2014 Posty: 654 Skąd: dawne woj.legnickie/ob.dolnośląskie
|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2014 9:49 am Temat postu: |
|
|
 _________________ ...podstawowe zasady higieny są takie ,że jak się wchodzi,to się puka...
...oczko mu się odlepiło,temu misiu...
Ostatnio zmieniony przez Bareizm dnia Pon Kwi 28, 2014 7:34 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nudny

|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2014 12:19 pm Temat postu: |
|
|
Dzień dobry, jestem Nudny. _________________ wunderkind, okaz, typek na pokaz, cuduś, kawior i łosoś...
Ostatnio zmieniony przez Nudny dnia Sro Kwi 30, 2014 12:52 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ludor
|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2014 12:25 pm Temat postu: |
|
|
Witamy na pokładzie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fan z Polski
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2014 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Jestem nowy i mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej.
Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|