Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karel

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Daras

|
Wysłany: Pon Sie 24, 2015 11:11 am Temat postu: |
|
|
Witam. Daras się kłania.
Wczoraj w TV puścili panel dyskusyjny z udziałem znawców polskiego filmu. Agnieszka Odorowicz (jeśli dobrze zapamiętałem nazwisko) z dumą opowiadała o rozkwicie rodzimej kinematografii. Biorąc pod uwagę udział w konsumowaniu własnych produkcji bijemy wszystkich na głowę! Ponoć wyprzedzają nas tylko Stany Zjednoczone.
P.S.
Za jakiś czas postaram się odszukać tę audycję w necie i ewentualnie uzupełnię / skoryguję swoją wypowiedź.
Niech żyją polskie filmy! Hura! _________________ Fan kina domowego Full HD
Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne.
Polecam:
http://rekonstrukcjablog.wordpress.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
rafal dajbor
|
Wysłany: Czw Sie 27, 2015 11:16 am Temat postu: |
|
|
Witam
Jestem tu nowy w roli zarejestrowanego, aczkolwiek czytam forum od dawna. Miło mi było znaleźć niezwykle miłe słowa o mojej stronie poświęconej Mariuszowi Gorczyńskiemu. Informuję, że strona znajduje się w przebudowie, jak tylko będzie od nowa dostępna, to się nią pochwalę.
Ale ja zasadniczo w innej sprawie. Po pierwsze - witam wszystkich. Po drugie - chciałbym spytać, bo nie lubię spamować i łamać zasad - czy jak szukam jakichś filmów i chciałbym spytać, czy jacyś użytkownicy je mają w swoich kolekcjach i mogliby się nimi podzielić, to mogę po prostu założyć nowy temat będący pytaniem o te filmy? Czy gdzieś pośród 52 już chyba stron z tematami jest i taki? Przepraszam, jeśli głupio pytam, ale choć nie jestem taki stary, to jednak wiele internetowych zasad jest dla mnie zagadką. Z góry dzięki za odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karel

|
Wysłany: Czw Sie 27, 2015 11:48 am Temat postu: |
|
|
Dzień dobry. Witamy serdecznie na pokładzie!
Myślę, że jeżeli chodzi o Twoje pytanie, to najbezpieczniej będzie je zadać w tzw. luźnym temacie ("Luźne gad(t)ki"). Są co prawda tematy w rodzaju "Szukam tytułu filmu/serialu polskiego", ale w nim zadają pytania raczej ci użytkownicy, którzy coś kojarzą, coś pamiętają, jakieś kadry, fabułę itp. , ale nie potrafią przyporządkować do tego konkretnego tytułu i liczą na to, że ktoś inny ich naprowadzi.
Ewentualnie mógłbyś założyć oddzielny temat do tego rodzaju pytań. Nie przypominam sobie żeby był takowy, a jeśli już to bardzo dawno i trudno byłoby go pewnie odgrzebać przy nie najlepiej działającej wyszukiwarce. _________________ My żyjemy!
http://rekonstrukcjablog.wordpress.com/
http://forum.polskiekino.com.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
rafal dajbor
|
|
Powrót do góry |
|
 |
twardyorzech

|
Wysłany: Pon Paź 05, 2015 5:22 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich! Jakiś czas już czytam to forum i najwyższa pora się trochę udzielić  _________________ Gabiony Kosze gabionowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
chojrak

|
Wysłany: Pon Paź 05, 2015 11:20 pm Temat postu: |
|
|
twardyorzech napisał: | Witam wszystkich! Jakiś czas już czytam to forum i najwyższa pora się trochę udzielić  | Idzie młoda gwardia! Witamy! |
|
Powrót do góry |
|
 |
drondy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
myszo

|
Wysłany: Nie Lis 22, 2015 6:01 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie Wszystkich
Lubię tu zaglądać, więc postanowiłam się zarejestrować  |
|
Powrót do góry |
|
 |
karel

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kimkat
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2015 5:41 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich maniaków kina szczególnie tych z górnego śląska!  _________________ Części Cat |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pawi_Pjur
|
Wysłany: Pon Gru 28, 2015 9:37 pm Temat postu: |
|
|
Siema! Witam i pozdrawiam wszystkich! Lubię kino akcji i... fajne filmy dla dzieci (bo oglądam z moimi 2 maluchami)  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tomek12
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2016 12:20 pm Temat postu: |
|
|
Hej nowy na tym forum Tomek, witam z Wrocka i do napisania na forum |
|
Powrót do góry |