Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kazimierz Jankowski

|
Wysłany: Nie Mar 20, 2016 8:22 pm Temat postu: |
|
|
Witamy wszystkich nowych użytkowników Forum KP.
A więc dobry wieczór minion33 i gopik oraz cześć gumik i emef mam nadzieję,że będziecie aktywnymi użytkownikami naszego forum i wniesiecie wiele ciekawych informacji na temat polskiego filmu , polskich aktorów, ludzi związanych z produkcją polskich filmów oraz wszelkich innych ciekawych informacji (nie plotek) dotyczących polskiego kina .
Na początek sugeruję zapoznać się z istniejącymi tematami poprzez naszą wyszukiwarkę .
Pozdrawiam _________________ W naszym zawodzie ,jak chce się żyć , to trzeba kręcić . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Podpięty
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2016 2:25 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie. Bardzo się cieszę że się zarejestrowałem i stałem się członkiem tej kulturalnej społeczności internetowej. _________________ tak żem czuł |
|
Powrót do góry |
|
 |
Podpięty
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2016 2:25 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie. Bardzo się cieszę że się zarejestrowałem i stałem się członkiem tej kulturalnej społeczności internetowej. _________________ tak żem czuł |
|
Powrót do góry |
|
 |
chojrak

|
Wysłany: Wto Mar 22, 2016 1:42 pm Temat postu: |
|
|
Podpięty napisał: | Witam serdecznie. Bardzo się cieszę że się zarejestrowałem i stałem się członkiem tej kulturalnej społeczności internetowej. |
Widzę radość wręcz - dubeltowa!
Witamy serdecznie. _________________ http://www.alivia.org.pl/skarbonka/olga-sipowicz/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
epita
|
Wysłany: Pon Kwi 04, 2016 1:46 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich kinomaniaków. _________________ https://magnails.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamillek
|
Wysłany: Wto Kwi 12, 2016 1:13 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich, przybyłem tu dowiedzieć się czegoś o Poli Raksie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
statysci
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hamek33

|
Wysłany: Nie Kwi 24, 2016 12:18 pm Temat postu: |
|
|
witam serdecznie
jestem stażystą w lokalnych serialach, gram mało znaczące role, ale kocham kino |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazimierz Jankowski

|
Wysłany: Pon Kwi 25, 2016 12:48 am Temat postu: |
|
|
Witamy serdecznie na Naszym Forum KP oraz zachęcamy do aktywnego uczestniczenia w dyskusjach prowadzonych na tematy Polskiego Filmu.
Pozdrawiam _________________ W naszym zawodzie ,jak chce się żyć , to trzeba kręcić . |
|
Powrót do góry |
|
 |
hamek33

|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2016 6:04 pm Temat postu: |
|
|
Kazimierz Jankowski napisał: | Witamy serdecznie na Naszym Forum KP oraz zachęcamy do aktywnego uczestniczenia w dyskusjach prowadzonych na tematy Polskiego Filmu.
Pozdrawiam |
ok dziękuję  |
|
Powrót do góry |
|
 |
porost

|
Wysłany: Sob Maj 14, 2016 11:51 am Temat postu: |
|
|
Cześć wszystkim, choć jak się przed chwilą dowiedziałem przenosimy się na jakieś inne forum? _________________ "Był Gliną, dobrym gliną" |
|
Powrót do góry |
|
 |
karel

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Michał_Wołomin

|
Wysłany: Sro Maj 18, 2016 5:54 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich na forum.
Na codzień zakładam anteny tv, po godzinach lubie posiedzieć w internecie lub obejrzeć dobry film. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tokio

|
Wysłany: Nie Maj 22, 2016 10:49 am Temat postu: |
|
|
Także chciałam się przywitać. Zarejestrowałam się rzutem na taśmę. O przeprowadzce wiem, bo jestem starym userem, tyle że "czytającym-niezarejestrowanym". Nowy projekt wsparłam, bo bardzo żałuję, że nieuchronnie zbliża się termin zgonu planowanego tego forum. Najbardziej szkoda mi zestawu tutejszych, niekonwencjonalnych użytkowników - nieźle was poznałam i mam nawet ulubionych piszących. Wierzę, że pomimo aktualnych perturbacji (przeczytałam caluśki wątek o zagrożeniu etc), sprawa się nie rypnie i spotkamy się w nowym miejscu.
P.S. Druga próba zamieszczenia postu. Faktycznie, maszyna dychawiczna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazimierz Jankowski

|
Wysłany: Nie Maj 22, 2016 12:33 pm Temat postu: |
|
|
Witamy Was na naszym forum .
Cytat: | O przeprowadzce wiem, bo jestem starym userem, tyle że "czytającym-niezarejestrowanym". Nowy projekt wsparłam, bo bardzo żałuję, że nieuchronnie zbliża się termin zgonu planowanego tego forum. |
Dziękuję Ci Tokio,że wsparłaś nasz projekt i mam nadzieję ,że na nowym forum jeszcze się spotkamy. A puki co napisz coś jeszcze na starej platformie .
|
Powrót do góry |
|
 |
|