Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karel

|
|
Powrót do góry |
|
 |
e_kran
|
Wysłany: Wto Paź 01, 2013 12:32 pm Temat postu: |
|
|
karel napisał: | e_kran napisał: | Czy przesyłanie prywatnych wiadomości funkcjonuje dobrze na tym forum? |
Wyślij coś do mnie, to się przekonasz.
Ja nigdy nie miałem z tym problemów. |
Wysłałam. Doszło? |
|
Powrót do góry |
|
 |
karampuk
|
Wysłany: Wto Paź 01, 2013 1:59 pm Temat postu: |
|
|
Samo wysyłanie może i działa dobrze, ale na pewno oznaczenia nie funkcjonują: w "do wysłania" mam wiadomości, które wysłałam i na pewno doszły, w "wysłane" nie mam nic, choć powinny się tam znaleźć te wysłane, poza tym cały czas wyświetla mi się: nie masz nowych wiadomości, choć w międzyczasie dostałam nowe, które zresztą przeoczyłam, sugerując się tym "nie masz nowych..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Capitol-Dali
|
Wysłany: Wto Paź 01, 2013 2:03 pm Temat postu: |
|
|
Tylko że... zawsze to tak działało. Niemniej jednak wiadomości dochodziły bez problemów.
Pozdrawiam  _________________ Najlepsze polskie filmy?... Jak być kochaną i Przypadek. Ulubione?... prawie wszystkie
http://forum.polskiekino.com.pl - nasze forum w nowym miejscu |
|
Powrót do góry |
|
 |
wit69

|
Wysłany: Sro Paź 02, 2013 1:43 am Temat postu: |
|
|
karampuk napisał: | Samo wysyłanie może i działa dobrze, ale na pewno oznaczenia nie funkcjonują: w "do wysłania" mam wiadomości, które wysłałam i na pewno doszły, w "wysłane" nie mam nic, choć powinny się tam znaleźć te wysłane, poza tym cały czas wyświetla mi się: nie masz nowych wiadomości, choć w międzyczasie dostałam nowe, które zresztą przeoczyłam, sugerując się tym "nie masz nowych..." |
Jak wyślesz wiadomość jest ona w folderze "wysłane",a gdy druga osoba tę wiadomość odczyta,przechodzi ona do folderu"do wysłania" i znika z folderu "wysłane",wtedy wiesz że została już odebrana.
A co do braku oznaczenia że są nowe wiadomości,to mi się nic takiego nie przydarzyło,może to wina przeglądarki.Najlepiej włączyć w swoim profilu w opcjach"preferencje"---"otwórz okno przy nadejściu Wiadomości",wtedy nawet gdy wyskakujące okienka masz zablokowane,to pojawi się info o zablokowaniu wyskakujących okienek i wiadomo że jest coś w skrzynce.
Przetestowane na przeglądarce Google,gwarancji na inne nie udzielam  _________________ "W try miga cię przeflancuję do Tworek..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Capitol-Dali
|
Wysłany: Pią Paź 11, 2013 1:26 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie - czy Wam również tak często przy wysyłaniu odpowiedzi "wyskakuje" komenda" - Debug Mode? Sugeruje, że jest dużo błędów w pisowni (zaznacza czcionkę polską, cudzysłów itd.)...
Pozdrawiam  _________________ Najlepsze polskie filmy?... Jak być kochaną i Przypadek. Ulubione?... prawie wszystkie
|
Powrót do góry |
|
 |
chojrak

|
Wysłany: Pią Paź 11, 2013 1:37 pm Temat postu: |
|
|
Capitol-Dali napisał: | Mam pytanie - czy Wam również tak często przy wysyłaniu odpowiedzi "wyskakuje" komenda" - Debug Mode? Sugeruje, że jest dużo błędów w pisowni (zaznacza czcionkę polską, cudzysłów itd.)...
Pozdrawiam  | Identico jest u mnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karel

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Capitol-Dali
|
Wysłany: Pią Paź 11, 2013 1:49 pm Temat postu: |
|
|
karel napisał: | U mnie też. Wtedy cofam stronę, wysyłam ponownie i jest ok. Czasem trzeba to zrobic dwa, trzy razy, niestety. |
No właśnie tak też robię. Ale pytam, bo kiedyś (przed sławetną awarią ) nie było tego problemu. Wszak wielkie dzięki za odpowiedzi.
|
Powrót do góry |
|
 |
wit69

|
Wysłany: Sob Paź 12, 2013 1:49 am Temat postu: |
|
|
U mnie jest tak samo jak u Karela,z tym że jak tak parę razy wysyłam posta w związku z tym komunikatem"Debug mode",to czasami post się "rozmnaża podwójnie" i muszę skasować ostatni.A żeby było śmiesznie to krzyżyk do skasowania posta znajduje się na tym pierwszym,czyli przedostatnim i wtedy w wypadku próby skasowania pojawia się info"nie możesz skasować posta który uzyskał odpowiedź".Wtedy muszę odczekać i krzyżyk pojawia się na ostatnim,wtedy już można normalnie skasować ten zdublowany post. _________________ "W try miga cię przeflancuję do Tworek..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
karampuk
|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 3:08 pm Temat postu: |
|
|
Czy u Was też się pojawiła biała czcionka w postach, czy to ja coś muszę ustawić u siebie? Mam czarną tylko we fragmentach cytowanych, w pozostałych jest biała, co na na szarym tle daje wiadomo jaki efekt... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sebastian999
|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 3:11 pm Temat postu: |
|
|
mam tak samo.. _________________ ...nie profesor , tylko Satyr.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karampuk
|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 3:15 pm Temat postu: |
|
|
A, to uspokoiłeś mnie . Teraz widzę jakieś inne zmiany na stronie, natomiast chciałam się wylogować, ale nie mogę znaleźć tego dawnego przycisku"Wyloguj mnie"  |
|
Powrót do góry |
|
 |
karel

|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 3:54 pm Temat postu: |
|
|
karampuk napisał: | A, to uspokoiłeś mnie . Teraz widzę jakieś inne zmiany na stronie, natomiast chciałam się wylogować, ale nie mogę znaleźć tego dawnego przycisku"Wyloguj mnie"  |
Też mam białą czcionkę i też nie widzę tego przycisku. A te czarne belki z nazwami kanałów są wyjątkowo irytujące. _________________ My żyjemy!
http://rekonstrukcjablog.wordpress.com/
http://forum.polskiekino.com.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Laguna

|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 3:55 pm Temat postu: |
|
|
Po prostu szykuje się nam zmiana grafiki na forum i głównej stronie KP. Tak to będzie się prezentować http://forum.beta.kinopolska.pl/. Szkoda, że wraz ze zmianą grafiki nie idzie zmiana programu  _________________ Od cudów to był taki facet, co chodził boso po jeziorze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|