Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wiewiórka
|
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 2:34 pm Temat postu: Propozycja - prośba do telewizji Kino Polska |
|
|
Witam!
Mam propozycję - czy Kino Polska w swoim programie telewizyjnym mogłoby zaznaczać ostatni seans danego filmu? Nie wiem, czy to byłoby użyteczne dla większości widzów, ale dla mnie na pewno! |
|
Powrót do góry |
|
 |
nałka

|
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 3:15 pm Temat postu: |
|
|
popieram! inne stacje stosuja ten manewr i moze byc przydatny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewa_emmerich

|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 9:56 pm Temat postu: |
|
|
Jestem za! Zauważyłam, że niektóre filmy powtarzane są parokrotnie, podczas gdy inne mają co najwyżej dwa pokazy i bardzo trudno się zorientować, czy aby obejrzeć dany film muszę go oglądać od razu, czy mogę to zrobić póĽniej (pracuję o różnych godzinach)...
Zdarza się też, że niektóre filmy, które oglądałam w KP po raz pierwszy podobają mi się na tyle, że chciałabym je nagrać na video lub obejrzeć jeszcze raz i nie wiem, czy będzie na to szansa... _________________ "Czy to, co widzę, słyszę i czuję, nie jest jedynie złudzeniem świata sprzed początku świata?" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kwinto

|
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 9:23 am Temat postu: |
|
|
Popieram pomysł, faktycznie jest tak że niektóre filmy pokazuja po raz enty (jak na złość najczęściej te które nie są dla mnie najciekawsze ) a niektóre ukazują się raz lub dwa i koniec.
Wiewiórka jestem za!!!
P.s. czy tylko ktoś z K.P. czyta nasze propozycje. ..
Pozdrawiam "Pan muzyk"  _________________ Jestem...muzykiem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiewiórka
|
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 1:56 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję za poparcie!!!
Jeszcze niedawno można było się zorientować samemu, kiedy jest ten ostatni seans, ale teraz jest to trudne.
Ja też pracuję i też nieraz nie zdążę obejrzeć jakiegoś filmu. Albo go nagrać, bo film polski jest moim hobby!
Pozdrawiam wszystkich fanów i twórców kanału Kino Polska! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|