Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m4a1
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 8:46 pm Temat postu: Dystrybucja filmów z czasów PRL |
|
|
Witam
Czy istnieje możliwość, aby Kino Polska rozpoczęło sprzedaż detaliczną (przez sieć) polskich filmów na DVD? Czy nie ma takich praw autorskich? Na niektóre filmy trzeba poł roku czekać, albo i dłużej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wacuś
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 9:12 pm Temat postu: |
|
|
Nie jestem osobą upowaznioną ale.... mogę powiedzieć , ponieważ ktoś już kiedyś o to pytał
Kino Polska nie zamierza wydawac polskich filmów ani na DVD ani na
VHS...
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
m4a1
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 9:20 pm Temat postu: |
|
|
Buuuuuuuuuuuuu.........uuuuuuuuuuuuuu...... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Franczak1963

|
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 9:45 pm Temat postu: |
|
|
Pozostaje nagrywać co dają na różnych kanałach. Kiedyś się człowiek doczeka, jak ja niedawno Yokmoka, czy dziś Skarb Martensa I czekam na następne  _________________ "Prawdziwych Polaków nie można kupić" Żołnierzom wyklętym |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kwinto

|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 9:42 am Temat postu: |
|
|
Ja się pytałem... z drugiej strony to był by świetny interes dla K.P. napewno dużo chętnych się znalazło na te filmy.
mój problem z "dostępnością" rozwiązał Wacuś-jeszcze raz wielkie dzięki. _________________ Jestem...muzykiem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Figga

|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2007 3:01 pm Temat postu: |
|
|
no dokładnie to dobry pomysł i kino polska by skorzystało i widzowie, bo jak jakiś fil sie spodoba to można by go kopic no ale nie można mieć wszystkiego ... _________________ On tak ładnie kradnie co się da. Te Brylanty, fanty, futra dwa. Gdy ktoś coś przeciwko niemu ma - to nie ja. On tak ładnie kradnie, że miło przy nim i na dnie. Moje serce także w końcu skradł - no i wpadł. |
|
Powrót do góry |
|
 |
m4a1
|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2007 11:37 pm Temat postu: |
|
|
A może, dla tych co Kina Polska nie maja, po prostu dac na jakis serwer 10zl/SMS i do sciagniecia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|