|
Telewizja Kino Polska
Z dniem 06.06.2016r. zakończyło funkcjonowanie Oficjalne Forum Kino Polska, w związku z tym, z uwagi na chęć zintensyfikowania komunikacji Redakcji kanału Kino Polska ze swoimi widzami - zapraszamy uczestników Forum na fanpage Kino Polska na facebooku oraz na nowo powstałe Forum ‘Przyjaciół Kino Polska’: www.polskiekino.com.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Brunner

|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 7:17 pm Temat postu: DOść ORYGINALNE POSZUKIWANIA |
|
|
Uwaga! UWaga! Uwaga!
Poszukuję... nagrań słuchowisk radiowych głównie z lat 60-tych i 70-tych a przede wszystkim z cyklu "Co wieczór powieść w wydaniu dĽwiękowym" (m.in. "Trylogia" H. Sienkiewicza z Kazimierzem Wichniarzem (Zagłoba), Zbigniewem Zapasiewiczem (Wołodyjowski), Krzysztofem Chamcem (Bohun), Mariuszem Dmochowskim (Kmicic), "Hrabiego Monte Christo" A. Dumasa z Ignacym Gogolewskim, "Emancypantki" B. Prusa z Antoniną Gordon-Górecką (pani Latter) i Joanną Jędryką (Madzia), "Wojnę i pokój" L. Tołstoja z Janem Englertem (Andrzej) i Joanną Jędryką (Natasza), "Pilną przesyłkę do Londynu" J. Janickiego z Andrzejem Sewerynem (Jończyk), "Lekcję poloneza" J. Janickiego z Jerzym Turkiem (Kuraś), , "Sławę i chwałę" J. Iwaszkiewicza, "Mistrza i Małgorzatę" M. Bułhakowa, "Cichewgo Dona" M. Szołochowa, wiele innych...
Poszukuję także wszelakich słuchowisk z udziałem Emila Karewicza, Mieczysława Voita, Barbary Horawianki, Wiesławy Mazurkiewicz, Zofii Mrozowskiej, Edmunda Fettinga, Stanisława Zaczyka, Stanisława Jasiukiewicza, Mariusza Dmochowskiego.
Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam _________________ Nie, no nie mogę patrzeć na bitego człowieka. Jeżeli bije ktoś inny... Ty szmato, ty szczurze, uciekasz z płonącego okrętu do wroga ... Ja przecież nie zabiłem Klossa... |
|
Powrót do góry |
|
 |
adi

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 10:48 am Temat postu: |
|
|
" Takie to tylko w ERZE"  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gumer

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 9:47 pm Temat postu: |
|
|
Może tutaj coś znajdziesz? _________________ Ja jestem odpowiedzialny za ten dom i wymagam społecznego podejścia. Ja powiesiłem zielone ... pani brązowe. No jak to teraz wygląda? Jak gówno w lesie. I ja się na to nie zgadzam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|