Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
statysci
|
|
Powrót do góry |
|
 |
statysci
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2015 11:37 am Temat postu: |
|
|
Jaro napisał: | Właśnie, a co się stało z Markiem Piegusem? W końcu trochę ról zagrał, bo przecież oprócz "Marka..." był też "Wyrok" Passendorfera, "Barwy walki" tego reżysera, "Abel twój brat". Albo z Januszem Pomaskim, który tak ślicznie zagrał w "Odwiedzinach prezydenta" Jana Batorego? |
Szkoda ,że zrezygnował z aktorstwa.
Jest szczęśliwy i mieszka na Kanarach.
http://film.wp.pl/idGallery,13212,idPhoto,369991,galeria.html _________________ ...No aż tak wzruszające to to nie jest...
Zapraszam w Karkonosze:
http://www.szklarskaporeba.pl/o-szklarskiej-porebie/atrakcje-i-zabytki/194-karkonosze.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paj-Chi-Wo
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2015 12:06 pm Temat postu: |
|
|
a.p.
Czy ktoś może wie czym zajmuje się dziś Filip Łobodziński?
Czy ktoś wie dlaczego odszedł z pracy w telewizji? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Laguna

|
Wysłany: Pon Lis 23, 2015 12:10 pm Temat postu: |
|
|
Paj-Chi-Wo napisał: | a.p.
Prowadzi wspólnie z Agatą Passent program „Xięgarnia” w TVN 24. _________________ Od cudów to był taki facet, co chodził boso po jeziorze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paj-Chi-Wo
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2015 12:21 pm Temat postu: |
|
|
Laguna napisał: | Paj-Chi-Wo napisał: | a.p.
Prowadzi wspólnie z Agatą Passent program „Xięgarnia” w TVN 24. |
Mój zonk... na wikipedii stoi jak byk  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krępak Zwiedziony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cfeter

|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2016 10:34 am Temat postu: |
|
|
Krępak Zwiedziony napisał: | wszystko w niższych ligach: |
Nawet nie wiesz jak mnie takie informacje miło ucieszyły  _________________ "Okrutne i smutne jest życie gdy świadomość odgadnie tendencyjną działalność duszy i ciała twego"
Helmut Nadolski,"Requiem dla van Gogha" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krępak Zwiedziony

|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2016 7:48 pm Temat postu: |
|
|
Cfeter napisał: | Krępak Zwiedziony napisał: | wszystko w niższych ligach: |
Nawet nie wiesz jak mnie takie informacje miło ucieszyły  |
Domyślam się, że te klimaty są Ci bliskie. Ja akurat ostatnio jestem zmuszony chodzić na IV ligę, chociaż wolałbym oglądać puchary. Niestety, mój klub upadł tak nisko . Mam nadzieję, że to chwilowe i będziemy się wygrzebywać. _________________ "Lubię dworce w małych miasteczkach..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cfeter

|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2016 9:51 pm Temat postu: |
|
|
To kolejny aktor dziecięcy,który nie został zawodowym aktorem a swe życie związał ze sportem.Adam Probosz i Tomasz Jarosiński zostali dziennikarzami sportowymi.Ktoś jeszcze wybrał podobną (sportową) drogę?
Przeczytałem książkę o Stanisławie Mikulskim i nie wiem czy ktoś wspominał o chłopcach z serialu "Samochodzik i templariusze" (tam o nich była mowa).O Romanie Mosiorze z pewnością wspomniano.Tomasz Samosionek został operatorem filmowym,a Stefan Niemierowski mieszka w Belgii i jest aktorem. _________________ "Okrutne i smutne jest życie gdy świadomość odgadnie tendencyjną działalność duszy i ciała twego"
|
Powrót do góry |
|
 |
karel

|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2016 8:00 am Temat postu: |
|
|
Krępak Zwiedziony napisał: | Ja akurat ostatnio jestem zmuszony chodzić na IV ligę, chociaż wolałbym oglądać puchary.Niestety, mój klub upadł tak nisko . |
Widzew? Jeżeli ŁKS, to przepraszam za faux pas.
Krępak Zwiedziony napisał: | Mam nadzieję, że to chwilowe i będziemy się wygrzebywać. |
Nie tak znowu dawno w podobnej sytuacji była moja Pogoń. W związku z różnymi zawirowaniami i błędnymi decyzjami właścicieli znalazła się także na dnie, ale się z niego wydostała i od paru sezonów ma solidne zaplecze finansowe i w lidze radzi sobie całkiem dobrze. Mam nadzieję, że podobnie będzie z Twoim klubem, bo bardzo brakuje Łodzi w Ekstraklasie. _________________ My żyjemy!
http://rekonstrukcjablog.wordpress.com/
http://forum.polskiekino.com.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krępak Zwiedziony

|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2016 8:29 am Temat postu: |
|
|
Cfeter napisał: | To kolejny aktor dziecięcy,który nie został zawodowym aktorem a swe życie związał ze sportem.Adam Probosz i Tomasz Jarosiński zostali dziennikarzami sportowymi.Ktoś jeszcze wybrał podobną (sportową) drogę?
|
O Jarosińskim nic nie wiem, ale komentatorem sportowym jest Tomasz Brzeziński, czyli "Bąbel" . _________________ "Lubię dworce w małych miasteczkach..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krępak Zwiedziony

|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2016 8:39 am Temat postu: |
|
|
karel napisał: |
Nie tak znowu dawno w podobnej sytuacji była moja Pogoń. W związku z różnymi zawirowaniami i błędnymi decyzjami właścicieli znalazła się także na dnie, ale się z niego wydostała i od paru sezonów ma solidne zaplecze finansowe i w lidze radzi sobie całkiem dobrze. Mam nadzieję, że podobnie będzie z Twoim klubem, bo bardzo brakuje Łodzi w Ekstraklasie. |
Pogoń jest nam często dawana za przykład. Trochę inne czasy były, kiedy Pogoń wracała szczebel po szczebelku. Nie mówię, że było łatwiej, ale choćby w kwestii sponsorów mieliście i macie ułatwione zadanie. Całe Pomorze Zachodnie Wasze .
U nas jest lokalna konkurencja, a po ewentualnym awansie sportowym czeka bardzo silna III liga mazowiecka z Polonią W-wa (o ile nie wejdzie teraz), ŁKS, Świtem N.D. Ale wiara jest i plany też są ambitne. _________________ "Lubię dworce w małych miasteczkach..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
karel

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cfeter

|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2016 9:03 am Temat postu: |
|
|
Krępak-moje faux-pas.Miałem na myśli oczywiście Tomasza Brzezińskiego  _________________ "Okrutne i smutne jest życie gdy świadomość odgadnie tendencyjną działalność duszy i ciała twego"
|
Powrót do góry |
|
 |
statysci
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|